Generelt for Stadions gæster

Her finder du svar på de fleste spørgsmål.


Hvornår er Stadion og Café åben?

Du finder alle åbningstiderne her.

Har I værdiskabe?

Der er i forhallen, lige indenfor hovedindgangen, 26 små værdiskabe, som frit kan benyttes til punge, smykker etc. Man vælger selv en 4-cifret kode til skabet.

Må jeg medbringe egne øl, vand eller mad/kage på Albertslund Stadion?

Nej, det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer på Stadion eller Stadions område – heller ikke til møder og arrangementer. Albertslund Stadion Café har et bredt udvalg til både voksne og børn.

Må der ryges på Albertslund Stadion?

Det er ikke tilladt at ryge i kommunale bygninger i henhold til "Lov om røgfri miljøer". I Albertslund Kommune gælder forbuddet også e-cigaretter, vandpiber etc.  

Hvad med min cykel/knallert? 

Der er mange cykelstativer – både ved parkeringspladsen og ved Stadions hovedindgang. Det er ikke under nogen omstændigheder tilladt at tage sin cykel/knallert med ind i bygningen.

Må jeg tage min hund med på Albertslund Stadion?

Hunde må gerne medbringes på Stadions område, hvis de er i snor og ejeren samler op efter hunden. I stadions bygninger og på kunstgræsbanerne må hunde ikke medbringes.

Må jeg tage barne- eller klapvognen med ind på Stadion?

Barne- og klapvogne kan medbringes i Stadions bygninger i begrænset omfang. Følg vore medarbejderes anvisninger. Det er dem, der vurderer, om der er plads til at medbringe barne- og klapvogne på dagen.

Hvordan er adgangsforholdene for kørestole?

Adgangsforholdene for kørestolsbrugere er sådan, at der skal en hjælper med, for der er ikke slisker ind og ud af bygningen. Vore medarbejdere er naturligvis behjælpelige i det omfang, de er i nærheden. Der er et specielt handicap-toilet, som er indrettet til kørestolsbrugere. Nøglen udleveres fra caféen.

Hvor kan jeg se, hvad der foregår på Albertslund Stadion?

Vi har under Kalender en oversigt over udstillinger, arrangement og de største kampe på Albertslund Stadion. Almindelige træningstider skal findes på de enkelte foreningers hjemmesider.